Ella Junnila testasi täyttä vauhtia ja ponkaisi kärkituloksen Slovakiassa

Ella Junnila nosti korkeushypyn talven kotimaisen kärkituloksen lukemiin 190 tiistaina Banská Bystricassa, Slovakiassa. Junnila meni 190 yli toisella yrityksellään. Hän yritti myös kolmesti korkeudesta 193, joka jäi vielä tällä kertaa ylittymättä.

Junnila sijoittui kovatasoisessa kilpailussa kahdeksanneksi. Hän käytti kilpailussa ensi kertaa tällä kaudella täyttä vauhtia ja avasi kilpailun ylittämällä 175, 180 ja 185 ensimmäisellä yrityksellään.

– Hyvä fiilis tästä jäi. Se oli Ellalta eteenpäin menoa ja kilpailukokemuksen keräämistä. Vaikka hänellä on EM-hallista mitali, tämän tason kansainvälisiä kilpailuja hän on hallissa hypännyt aika vähän, totesi kilpailua paikan päällä seurannut Junnilan valmentaja Tuomas Sallinen.

– 190:n ylitys oli korkea hyppy, jolla olisi mennyt seuraavakin korkeus. Mutta tässä lajissa hyppyjen toistaminen ei ole niin helppoa, kun panokset kasvavat.

Kilpailun voitti Australian Eleanor Patterson, joka ylitti kauden kärkituloksen 199 ja päätti kilpailun yrityksiin korkeudesta 201.

 

Banská Bystrica, Slovakia 15.2.2022 Kv. korkeushyppykarnevaali

Naiset

Korkeus: 1) Eleanor Patterson Australia 199, 2) Jaroslava Mahutshih Ukraina 196, 3) Marija Vukovic Montenegro 196 … 8) Ella Junnila Suomi 190 (kkk).

Kaikki tulokset