Elisa Hakanen Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtajaksi

Tampereen Pyrinnön hallitus on nimittänyt Elisa Hakasen seuran toiminnanjohtajaksi kuluvan kuun alusta lähtien. Hakanen seuraa tehtävässä tamperelaisseuran pitkäaikaista toiminnanjohtajaa, liikuntaneuvos Jarmo Hakasta, joka jää eläkkeelle.

Elisa Hakanen on ollut seuran toiminnassa pitkään. Ensin urheilijana, sitten erilaisissa järjestely- ja muissa tehtävissä ja viimeksi seuran urheilutoimenjohtajana vuodesta 2014. Parasta aikaa hän valmistelee pääsihteerinä 26. elokuuta Tampereella alkavia Kalevan kisoja.

Hakasella on erinomaiset suhteen Tampereen kaupunkiin ja muihin yhteistyötahoihin sekä luottamustehtäviä lajiliitoissa.

– Olen iloinen saadessamme Elisan kyvykkyydellä ja sitkeydellä varustetun henkilön luotsaamaan Pyrintöä eteenpäin. Hän on ihanteellinen henkilö toiminnanjohtajaksi, sanoo Pyrinnön hallituksen puheenjohtaja Ilkka Vilonen.

–  Seuran kannalta on tärkeää saada tehtävään henkilö, joka on sitoutunut jatkamaan ja kehittämään sitä toimintatapaa, joka jo useamman vuoden ajan on varmistanut seuran menestyksen.

Hakanen ottaa toiminnanjohtajan työt innolla vastaan.

– Olen otettu ja äärimmäisen iloinen. Nimitys Pyrinnön toiminnanjohtajaksi on ollut haaveeni. Jarmo on tehnyt seurassa huikean uran ja hänen jättämänsä saappaat ovat suuret. Onneksi Jarmo jatkaa edelleen seuran tehtävissä, Hakanen sanoo.

– Pyrintö on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista yleisseuroista. Työskentely yhteisössä, missä työtä tehdään vapaaehtoisten, toimihenkilöiden, huippu-urheilun, laajan junioritoiminnan ja tapahtumien järjestämisen kanssa, on suuri intohimoni.