Eezystä Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppani ja merkittävä suomalaisten liikuttaja

Eezy Oyj ja Suomen Urheiluliitto (SUL) ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jolla Eezystä tulee SUL:n uusi pääyhteistyökumppani 1.1.2022 alkaen. Yhteistyö kattaa laajasti SUL:n eri toimintoja, muun muassa huippu-urheilu- ja juoksutapahtumia sekä niihin liittyviä toimintoja.

– Yhteistyökokonaisuuden kautta Eezystä tulee yksi SUL:n merkittävimmistä ja näkyvimmistä kumppaneista. Yhteistyössä Eezyn ja muiden kumppanien kanssa SUL ja Eezy rakentavat suomalaisten liikkumista edistävää yhteistyöhanketta, joka julkistetaan vuoden 2022 aikana, kertoo SUL:n markkinointiyhtiö Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä.

Eezy Oyj on suomalainen yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja organisaatioita tarjoamalla työllistymismahdollisuuksia, henkilöstöpalveluja, rekrytointia, koulutus- ja kehittämispalveluja.

– Odotamme innolla yhteistyötä SUL:n kanssa. Sen ytimessä on erityisesti kuntoliikunnan edistäminen, sanoo Eezy Oyj:n toimitusjohtaja Sami Asikainen.

– Eezy on tutkinut suomalaisten kokemuksia ja toiveita työelämästä jo vuosia. Tiedämme, että yksi eniten jaksamiseen, työkykyyn ja työssä viihtymiseen vaikuttavista keinoista on riittävä ja säännöllinen kuntoliikunta.

Ensi vuonna Eezy on Suomen suurimpien joukkuelajiliittojen Palloliiton ja Jääkiekkoliiton sekä yksilöurheilun lajiliitto SUL:n pääyhteistyökumppani.

– Haluamme olla suomalaisen työelämän merkittävin uudistaja. Julkistamme keväällä ennennäkemättömän yhteiskuntavastuuhankkeen, jolla haluamme koskettaa yli miljoonaa suomalaista yhdessä kumppaniliittojen kanssa, Sami Asikainen sanoo.

SUL on innolla hankkeessa mukana.

– Eezy ymmärtää urheilun yhteiskunnallisen merkityksen ja haluaa yhdessä urheilujärjestöjen kanssa tehdä konkreettisia toimia, jotka lisäävät suomalaisten hyvinvointia. Olemme erittäin iloisia, että voimme aloittaa yhteistyön Eezyn kanssa, Jari Töykkä sanoo.