EA: Yleisurheilun 17-vuotiaiden EM-kisat Rietissä 2021

Euroopan yleisurheiluliiton (EA) hallitus päätti, että yleisurheilun 17-vuotiaiden EM-kilpailut järjestetään kesällä 2021 Italian Rietissä. Kisojen piti olla samassa paikassa jo tämän vuoden heinäkuussa, mutta ne peruttiin koronaviruspandemian takia. Kisojen tarkka päivämäärä julkistetaan myöhemmin.

EA:n hallitus päätti myös, että kesälle 2021 suunniteltua Eurooppa-USA -ottelua ei järjestetä, koska se ei enää mahtunut kesän 2021 ruuhkaiseen arvokisakalenteriin sen jälkeen Tokion olympiakisat siirtyivät sinne tältä vuodelta. Kilpailun piti olla Valko-Venäjän Minskissä. Seuraava USA-Eurooppa -ottelu on Yhdysvalloissa 2023.

Kesällä 2021 Minskissä kilpaillaan maajoukkueiden EM-kisojen Superliiga kesäkuun 19.-20. päivä. EM-kilpailuiden ykkös-, kakkos- ja kolmosliigojen kisapaikkoja ei ole vielä päätetty. Suomi kilpailee kesällä 2021 Ykkösliigassa.

Maaliskuulta peruuntunut heittolajien talvinen Euroopan cup siirtyi ensi vuodelle ja järjestetään Portugalin Leiriassa. Tältä kesältä peruuntunut 10 000 metrin Euroopan cup järjestetään ensi vuonna Lontoossa.