Craft yleisurheilumaajoukkueen vaatemerkki seuraavan olympiadin ajan – SUL:n ja Trexetin yhteistyö jatkuu vuoteen 2028

Craft jatkaa Suomen Urheiluliiton (SUL) yleisurheilumaajoukkueen vaatemerkkinä ja pääyhteistyökumppanina. SUL ja Trexet Finland allekirjoittivat asiaa koskevan sopimuksen tiistaina.

Yhteistyösopimus kattaa seuraavat viisi vuotta Pariisin olympiavuodesta 2024 aina Los Angelesin olympiakisoihin 2028. SUL:n ja Trexetin yhteistyö alkoi 2019. Suomen yleisurheilumaajoukkue kilpailee Craftin asuissa kaikissa arvokisoissa ja maajoukkuetapahtumissa.

Yleisurheilumaajoukkueen kilpailu -ja vapaa-ajan asujen mallisto uusitaan Pariisin olympiavuodelle 2024. Ensi kerran Suomen joukkue nähdään Craftin uusissa maajoukkueasuissa EM-kilpailussa Roomassa kesäkuun alussa.

SUL:n ja Craftin kumppanuus sisältää laajan yhteistyön liki kaikissa Suomessa järjestettävissä televisioiduissa kilpailuissa, kuten Ruotsi-ottelussa, Kalevan kisoissa, Motonet GP-sarjassa ja SM-kisoissa.

– On ilo jatkaa yhteistyötä Craftin kanssa. Pitkä jatkosopimus mahdollistaa entistä laadukkaamman yhteistyön urheilijoiden, tapahtumien ja yleisurheilutoimijoiden keskuudessa. Se antaa myös hyvät mahdollisuudet laajentaa toimintaa SUL:n seurojen suuntaan, sanoo SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

– Suomalainen yleisurheilu on viime vuodet ollut vahvassa nosteessa. Olen erityisen iloinen, että saamme nauttia siitä yhdessä Craftin kanssa.

Tapahtumat tuovat mukanaan monipuolisia mahdollisuuksia

Samoin näkee Oy Trexet Finland Ab:n toimitusjohtaja Janne Mäkelä.

– Yleisurheilulla on vahva ja sementoitu asema suomalaisessa urheilussa sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana. Matka on ollut upea tähän saakka. Hienoa, että pääsemme olemaan mukana seuraavatkin vuodet ja tukemassa omalta osaltamme yleisurheilun voimakasta kasvua. Urheiluliitto kumppanina ansaitsee erityismaininnan toimintatavastaan kumppanien suuntaan – vastavuoroisuusperiaate toteutuu esimerkillisellä tavalla, Mäkelä sanoo.

– Urheiluliitto sekä Helsinki City Running Day ja muut tapahtumat tuovat mukanaan monipuolisia mahdollisuuksia myös kaupallisesti, joiden hyödyntäminen ja kehittäminen ovat iso osa tätä kokonaisuutta. Uskomme, että sillä saralla on vielä paljon saavutettavaa yhdessä. Monipuolisuutemme tavarantoimittajana tarjoaa loistavan hankintakanavan yleisurheiluseuroille, kumppaniverkostoille sekä SUL sateenvarjon alla toimiville yhteisöille tarpeidensa täyttämiseen.

Ruotsissa 1977 perustettu Craft–tuotemerkki tunnetaan laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista. Caftia maahantuova Oy Trexet Finland Ab on vuonna 1991 perustettu tukkukauppa, joka on osa ruotsalaista pörssiyhtiötä New Wave Groupia.  

Suomen Urheiluliitto (SUL) on yleisurheilun lajiliitto, jolla on kuusi aluetta, 21 piiriä ja n. 500 toimivaa jäsenseuraa. SUL:n strategisina tavoitteina on edistää huippu-urheilumenestystä, lisätä lajin harrastajamääriä sekä järjestää laadukkaita massajuoksutapahtumia.

Lisätietoja:

Harri Aalto

Toimitusjohtaja

Suomen Urheiluliitto

040 823 4200

harri.aalto@sul.fi

Janne Mäkelä

Toimitusjohtaja

Oy Trexet Finland Ab

0400 644 929

janne.makela@newwave.fi