CRAFT pukee yleisurheilumaajoukkueet seuraavat neljä vuotta

CRAFT pukee yleisurheilumaajoukkueet seuraavat neljä vuotta

Suomen yleisurheilumaajoukkueet kilpailevat kesäkuusta alkaen Craftin asusteissa. Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Oy Trexet Finland Ab ovat tehneet maajoukkueiden vaatetuksesta vuoteen 2022 yltävän sopimuksen. Craftista tulee samalla SUL:n pääyhteistyökumppani. 

– Olemme erittäin tyytyväisiä ja innoissamme tästä sopimuksesta. Neuvottelut etenivät hyvässä hengessä. Molemmilla osapuolilla oli alusta saakka voimakas tahtotila päästä yhteistyöhön, joten pääsimme melko vaivattomasti yhteisymmärrykseen yksityiskohdista, sanoo Trexet Finlandin toimitusjohtaja Janne Mäkelä.

Mäkelän mukaan Trexet Finland halusi nimenomaan pitkää sopimusta.

 – Meille oli tärkeää tehdä suoraan pidempi sopimus, jossa yhteistyön kehittäminen ja kaupallisten mahdollisuuksien tehokas hyödyntäminen on keskiössä alusta saakka. Yleisurheilulla on vahva asema suomalaisessa urheilukulttuurissa. Meille tämä on loistava kanava lisätä Craftin tunnettuutta ja positiivista näkyvyyttä Suomessa.

Samoin sopimuksen ja neuvottelut näki SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

– Haimme pitkäaikaista kumppania, jolla on tarjotalaadukkaat varusteet,ja joka pystyy varmistamaan, että vuositasolla noin 400 urheilijaa kattava aikuisten ja nuorten maajoukkuetoiminta pyörii varusteiden osalta sujuvasti, Aalto sanoo.

Maajoukkueille uudet varusteet kesäkuussa

Craftin tuote- ja brändivastaava Jussi LehmusvirranmukaanCraftin pitkä kokemus huippu-urheilijoiden vaatteiden suunnittelusta sekä laaja ja kattava mallisto ovat yhdistelmä, joka takaaurheilijoille parhaat mahdolliset varusteet.

– Craftin korkea tekninen osaaminen, suuret varastot ja joustava tuote- sekä palvelukonsepti tarjoavat SUL:lle mahdollisuuden mitoittaa tuotetarpeensa vuosittain kohtuullisiksi ilman toimitusviiveitä tai saatavuusongelmia, Lehmusvirta sanoo.

Uudet varusteet tulevatmaajoukkueiden käyttöönkesäkuun alkupuolella.

– Malliston rakennus ja suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Tuotevalikoimassa yhdistämmevarasto- ja custom-tuotteita, jotka suunnitellaan vain ja ainoastaan yleisurheilumaajoukkueen käyttöön, Lehmusvirtasanoo.