Citroën Naisten Kymppi järjestetään sunnuntaina 16. elokuuta

Citroën Naisten Kymppi järjestetään Helsingissä 16.8.2020. Tapahtumakeskuksena toimii Meripuisto Eirassa. Suomen suurimman naisten lenkkeilytapahtuman piti olla jo toukokuussa, mutta se siirtyi, kun suurten tapahtumien järjestäminen kiellettiin koronavirusepidemian takia.

– Uusi päivämäärä löytyi nopeasti, kiitos hyvän yhteistyön Helsingin kaupungin ja muiden sidosryhmien kanssa, sanoo Naisten Kympin tapahtumapäällikkö Miia Laaksonen. 

– Tapahtumakeskus siirtyy Mäntymäen kentältä meren äärelle Meripuistoon. Paikka vaihtuu päällekkäisten varausten vuoksi. Tavallaan tapahtuma palaa juurilleen, sillä ensimmäiset kymmenen kertaa vuosina 1984-1993 Naisten Kymppi järjestettiin Kaivopuistossa.

Laaksonen uskoo, että elokuinen Naisten Kymppi täyttää osallistujien toiveet.

– Uskon, että Naisten Kymppi, joka on nyt järjestyksessään jo 37:s, on jälleen täynnä iloa ja yhdessä liikkumisen riemua, Laaksonen sanoo.

Ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti

Kaikkien 9.5. Citroën Naisten Kympille tai LadieSmilelle ilmoittautuneiden osallistumiset siirtyvät automaattisesti sunnuntaille 16.8.2020. Mikäli päivämäärä ei sovi, voi osallistumisen siirtää maksutta toiselle henkilölle. Toimitamme tarkemmat ohjeet osallistujille sähköpostitse.

Naisten Kymppi tarjoaa osallistujille @citroennaistenkymppi Instargramissa ja Facebookissa treenivinkkejä ja treenejä, joiden avulla pystyt pitämään kuntoa yllä ja saat piristystä harjoitteluun, kun monet harrastukset ja yhteistreenit ovat tauolla.