Arokallio ja Ovaska jatkavat SUL:n varapuheenjohtajina

Arokallio ja Ovaska jatkavat SUL:n varapuheenjohtajina

Ahti Arokallio ja Maarit Ovaska jatkavat Suomen Urheiluliiton (SUL) varapuheenjohtajina. Valinnat teki SUL:n Helsingissä kokoontunut hallitus.

Valiokuntien puheenjohtajiksi hallitus nimesi Kalle Husson (seurapalveluvaliokunta), Ari Pietarisen (järjestö), Rami Urhon (kilpailu), Ringa Ropon (eettinen), Tomi Pyylammen (viestintä- ja markkinointi), Antti Pihlakosken (kansainvälinen) ja Asko Härkösen (valmennus).

Valiokuntien puheenjohtajista Urho ja Härkönen ovat uusia. Urho jatkaa kilpailuvaliokunnan johdossa Pasi Oksasen työtä. Härkösen edeltäjä valmennusvaliokunnassa oli Kari Niemi-Nikkola.

Valmennusvaliokunnassa Härkönen miettii ensi töikseen SUL:n valmennusjohtaja Jorma Kemppaisen kanssa valmennusvaliokunnalle uudenlaista toimintatapaa.

Ovaska ja Wallin työryhmien vetäjiksi

Maarit Ovaska valittiin johtamaan ja kokoamaan työryhmää, joka miettii kuinka varmistetaan, että naiset ja miehet olisivat tasavertaisesti edustettuna yleisurheilussa yleensä ja lajin päätöksenteon eri tasoilla.

SUL:n hallituksen jäsen Jens Wallin valittiin perustamaan ja johtamaan työryhmää, joka pohtii kuinka yleisurheilun vetovoima saadaan kasvatettua poikien silmissä

Hallitus kävi keskustelun yleisurheilun 2017-2020 strategian toimeenpanosta ja totesi, että liittovaltuuston hiljattain hyväksymän strategian tulee jatkossa olla esillä kaikissa liiton tilaisuuksissa ja viestinnässä. Sitä varten strategiasta on työstetty Power point –diasarja. Se julkaistaan liiton sivuilla tulevalla viikolla.

Valiokunta ja hallitus jatkavat strategian mittareiden työstämistä siten, että ne voidaan käsitellä kevään liittovaltuustossa.