Alle vuorokausi Vattenfall Seuracupin finaaliin!

Vattenfall Seuracupin toinen piirikierros käynnistyy tänään

Huomenna tärähtää neljällä paikkakunnalla! Vattenfall Seuracupin superjännittävät finaalit kilpaillaan Sulkavan Urheilijat -41 järjestäminä Savonlinnassa, Laitilassa, Varkaudessa ja Keski-Uudenmaan Yleisurheilun isännöiminä Tuusulassa.

Järjestäjien kertoman mukaan järjestelyt alkavat olla viimeistä piirtoa myöten valmiita.

  • Tänä iltana laitetaan osan talkooporukasta kanssa kenttää kuntoon ja huomenaamulla jatketaan ajanoton parissa. Ensimmäiset majoittujat saapuvat jo ihan kohta, Sulkavan Urheilijat-41 isännöimien kilpailujen johtaja, Marko Sinkkonen kertoo.

Mega-sarjan finaalijärjestelyistä vastaavan Laitilan Jyskeen Pekka Kuusisto kertoo, että urheilukentällä on huomenna melkoinen vilinä.

  • Kun mukaan lasketaan kilpailijat, huoltajat, toimitsijat ja pienestä kylästä paikalle tuleva yleisö, Laitilan urheilukentän ympäristössä on noin 1000 ihmistä.

Varkauden Kenttä-Veikkojen isännöimät Giga-sarjan kilpailut alkavat huomenna klo 10.30. Marita Rundelin odottaa paikalle noin 800-900 hengen joukkoa, josta valtaosa on kilpailijoita.

  • Paikallislehti on uutisoinut ilhaduttavan hyvin ja isosti huomisista kisoista ja myös yhteistyö kaupungin kanssa on sujunut hyvin. Tänään vettä on tullut kuin saavista kaataen, mutta onneksi huomiselle on luvattu parempaa säätä.

Tera-sarjan järjestelyistä vastaavan Keski-Uudenmaan Yleisurheilun Maisa Gråsten sanoo järjestäjien olevan valmiina ottamaan kilpailijat vastaan.

  • Kaikki on valmista. Tuusulan kentällä kilpailee noin 490 nuorta, joille on luvassa mainio tuloksentekokeli. Kilpailut alkavat kello 11 ja tulokset ovat selvillä viiden jälkeen.