Aikuisurheiluliiton mestaruuskilpailut – LIVE

Aikuisurheiluliiton mestaruuskilpailut - LIVE

Länsi-Uudenmaan Urheilijat toimii vuoden 2017 Suomen Aikuisurheiluliiton mestaruuskilpailujen järjestäjänä. Yli 30-vuotiaiden miesten ja naisten mestaruuskilpailut järjestetään 7.-9.7. Lohjan keskusurheilukentällä, joka valmistuu täysin uusittuna juuri kisojen alla.

Kisaviikonlopuksi Lohjalle saapuu yli 1000 urheilijaa ja reilusti saman verran muita kisavieraita. Kilpailulajeina ovat olympialajien lisäksi painonheitto. Ikäsarjat vaihtuvat viiden vuoden välein ja iäkkäin osallistuja on täyttänyt 100 vuotta! Valtioneuvoston kanslia on liittänyt myös SAUL:n mestaruuskilpailut Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaan.

Suomi on yksi maailman parhaita aikuisten yleisurheilumaita, joten kentällä nähdään myös oman ikäluokkansa maailmanmestareita ja maailmanennätysurheilijoita. Samalla kilpailut ovat myös kaikkien harrastajien yhteinen kohtaamispaikka ja kilpailut käydään hyvässä yhteishengessä toisia kannustaen. Kilpailuihin osallistumiselle ei ole asetettu tulosrajoja, joten onnistumisen elämyksiä ja hyvien tulosten tekemismahdollisuuksia on tarjolla kaikille osallistujille harrastustasosta riippumatta.

Katsojilla on tapahtumaan vapaa pääsy! Kilpailujen lisäksi nähtävillä on myös Terveys- ja tapahtumatorin ohjelmaa. Kilpailukeskuksessa on mm. terveys- ja liikunta-alan tuotteiden ja palveluiden näytteilleasettajia ja myyjiä sekä kattavat ravintola- ja kioskipalvelut.

 

LOHJA 7.-9.7.2017 Aikuisurheiluliiton mestaruuskilpailut

LIVE-Tulospalvelu: