30 litraa lettutaikinaa ja 300 kisamakkaraa

30 litraa lettutaikinaa ja 300 kisamakkaraa

Kulunut viikko oli Vattenfall Seuracupin osalta kesän vilkkain. Viikon aikana miteltiin seurojen välisestä paremmuudesta peräti 19 piirikisassa. Monilla paikkakunnilla mukana oli ennätyksellisen suuri seurojen joukko. Vammalassa maistuivat erityisen hyvin myös kisakanttiinin antimet.

– Kilpailut menivät todella hyvin. Tunnelma oli hyvä, samoin tulostaso. Ilahduttavinta oli se, että mukana oli monia uusia seuroja. Pieni Karvian Kirikin saattaa jopa selvitä finaaliin, Satakunnan piirikisojen järjestelyistä vastanneen Vammalan Seudun Voiman puheenjohtaja Leila Niemi iloitsi.

Yksi illan sykähdyttävimmistä lajeista oli Niemen mukaan kilpakävely.

– Yleensä kävelijöitä on vähän, mutta nyt osanottajia oli kaikki sarjat mukaan lukien yhteensä 36! Kun kävelijät kaarsivat lähtöpaukun jälkeen ensimmäistä kertaa etusuoralle, näky oli mahtava. Heitä riitti koko suora matkalle. Harmi, kun siitä ei tullut otettua kuvaa.

Leila Niemi kertoi myös kisakanttiinin antimien tehneen erityisen hyvin kauppansa.

– Teimme 30 litran lettutaikinan, joka paistettiin parempiin suihin. Kisamakkaroitakin meni yli 300. Sää suosi ja tunnelma oli mahtava. Tästä on hyvä jatkaa kohti finaalia.