Silja Line Seurakisojen haku on auki

Silja Line Seurakisojen haku on auki

Suuren suosion saavuttaneet Silja Line Seurakisat jatkuvat jälleen ensi kesänä. Kilpailusarjan järjestäjähaku on alkanut ja se jatkuu 15.5. asti. Joko teidän seuranne on mukana?

Silja Line Seurakisat ovat monen lapsen ja nuoren ensimmäinen kosketus yleisurheiluun ja kilpailemiseen. Viime kesänä järjestettiin satoja Silja Line Seurakisoja ympäri Suomea. Matalan kynnyksen kilpailutapahtumat saivat niin lapsilta, vanhemmilta kuin järjestäviltä seuroiltakin erinomaisen hyvää palautetta.

Suomen Urheiluliiton nuorisopäällikkö Ritva Immonen sanoo Silja Line Seurakisojen olevan monille seuroille yksi tärkeimmistä toimintamuodoista.

  • Silja Line Seurakisat ovat helppo, toimiva, mieluinen ja koko perhettä osallistava matalan kynnyksen kilpailukonsepti, joka on monelle lapselle ensikosketus yleisurheiluun. Kilpailukonsepti on herättänyt kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella ja olemme siitä SUL:ssa aidosti ylpeitä! Toivotamme sekä uudet että vanhat Silja Line Seurakisajärjestäjät lämpimästi tervetulleeksi ensi kesän kisajärjestäjiksi. Haku on auki, joten toimikaa pian!, Immonen kehottaa.

Lisätietoja: www.seurakisat.fi

Näin pääset mukaan:

  • Ilmoita seurakisasi Suomen Urheiluliiton Silja Line Seurakisat -ketjuun 1.3.-15.5.2015 välisenä aikana osoitteessa: www.kilpailukalenteri.fi/seurahaku/.
  • Kilpailukalenteriin ilmoitetaan vähintään kolme kisaa / seura. Yhteistyökumppanimme Silja Linen myötä hyväksymme järjestelmään vain nimellä ”Silja Line seurakisat” tai ”seurakisat” ilmoitetut kisat. Hyödynnä kilpailukalenterin karttahaku –palvelu kirjaamalla hakulomakkeeseen tarkka sijaintitieto.
  • Julkaisemme seurakisat kilpailukalenteri.fi- ja seurakisat.fi-sivustoilla. Näin myös paikkakuntasi kesälomalaiset saavat tiedon kisoista ja voivat tulla mukaan!
  • Muista tilata suurta suosiota saavuttaneet Seurakisapassit heti kilpailukalenteri-ilmoittautumisen jälkeen osoitteesta: yleisurheilurekisteri.fi > palvelutunnuksella: 2015SEURAKISA.