Seiväskoulu

Seiväshyppy on Suomen kaikkien aikojen toiseksi parhaiten arvokilpailuissa menestynyt yleisurheilun kenttälaji. Se tarjoaa tulevaisuudessakin erinomaiset menestysmahdollisuudet. Mikä oli mahdollista eilen, voi olla mahdollista myös huomenna. Seivästalli ry:n tukemat seiväskoulut toimivat jo yli kymmenellä paikkakunnalla.

Pääkaupunkiseudun seiväskoulu jatkuu syksyllä 2016 sunnuntaisin Liikuntamyllyssä. Ensimmäinen harjoituskerta on sunnuntaina 2.10. Seiväskoulu on tarkoitettu 10 – 15-vuotiaille seiväshypystä kiinnostuneille yli seurarajojen. Urheilijat jaetaan ryhmiin taitotason mukaan.

Aika ja paikka, syksy 2016:
Liikuntamyllyssä sunnuntaisin klo 17.00 – 18.30. Ensimmäinen kerta on 2.10. ja viimeinen kerta
4.12.
Harjoituskertoja on yhteensä 10.

Valmentajat:
Seiväskoulun päävalmentajina toimivat Brandon Banda, Kimmo Katila ja Jarkko Pirhonen.

Hinta:
Seiväskoulun hinta on 100 euroa ja se laskutetaan koulun alkaessa. Hintaan sisältyy 10 harjoitusta ja Seivästalli ry:n t-paita.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset 1.10. mennessä yleisurheilurekisteri.fi kautta palvelutunnuksella 2016PKSEIVÄS. Mukaan voidaan ottaa 20 hyppääjää. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän, ovat pidemmällä olevat hyppääjät etusijalla. HUOM! Syötä ilmoittautumisen yhteystietokohtaan sellainen sähköpostiosoite, johon haluatte laskun tulevan.

Lisätietoja:
Kimmo Katila 0400 429299