Keskustelu ja infotilaisuus "Kuinka seiväshyppyä kehitetään pääkaupunkiseudulla"

Kuinka seiväshyppyä kehitetään pääkaupunkiseudulla? Suomen Urheiluliitto ja Seivästalli ry järjestävät aiheesta keskustelu- ja informaationjakotilaisuuden Seiväsillan nimellä. Tilaisuus on 9. maaliskuuta kello 18 alkaen Helsingin Myllypurossa Liikuntamyllyn koulutustiloissa. Ilmoittauttumiset Seiväsiltaan 5.3. mennessä os. antti.leskinen@sul.fi.Paikalle ovat tervetulleita lajin harrastajat, valmentajat, seurojen väki sekä kaikki muutkin seiväshyppyhenkiset.

Illan mittaan kuullaan alustuksia ja keskustellaan alueen seiväshypyn kehittämisestä. Ohjelmassa on Seivästalli ry:n toiminnan esittely, tietopaketti 22. maaliskuuta alkavasta pääkaupunkiseudun seiväskoulutoiminnasta ja alueen seiväsvalmennuksen järjestäytymisestä sekä tietoa Liikuntamyllyn seiväspoolin rakentamisesta yhteistyössä Helsingin kaupungin liikuntaviraston, seurojen ja hyppääjien kesken.

Pääkaupunkiseudun Seiväskoulu käynnistyy Liikuntamyllyssä 22. maaliskuuta Brandon Bandan, Timi Katilan ja Kimmo Katilan johdolla. Koulun mentoreina toimivat Antti Kalliomäki ja Rauli Pudas.
Ilmoittautumiset Seiväsiltaan 5. maaliskuuta mennessä Antti Leskiselle sähköpostiosoitteeseen antti.leskinen@sul.fi