Pulli loikki toiseksi ja Sirviö kiskaisi kolmanneksi

Sulkavan Urheilijoiden Toni Sirviö avasi kansainvälisen kilpailukautensa mainiosti Rehlingenin Helluntaikisoissa Saksassa. Hän oli keihäskilpailun kolmas. Kaipolan Vireen Kristian Pullin kilpailukausi alkoi kolmiloikkakisan toisella sijalla.

Sirviön tulos keihäänheitossa oli 79,82. Kilpailun voitti saksalainen Julian Weber, joka heitti 81,15. Toinen saksalainen Johannes Vetter heitti 80,22.

Sirviön ennätys on 81,62, jonka hän heitti hiljattain Tanhuvaaran kentällä Savonlinnassa. Rehkingenin tulos oli Sirviöltä hyvä esitys, mutta ei tyydyttänyt heittäjää.

– Ei vaan osunut kohdalleen. Kolmannesta kierroksesta lähtien kiristin ruuvia, mutta ei ihan osunut, Sirviö sanoi.

Sirviö kiskaisi parhaansa kolmannella yrityksellään. Sarjan toiseksi pisin heitto kantoi 78,78.

– Ei se hyvä kisa ollut. Kyllä tuloksen pitäisi alkaa kahdeksikolla, Sirviö totesi.

Toholammin Urheilijoiden Teemu Wirkkala oli Rehlingenissä viides. Hän heitti 77,43.  Alajärven Ankkureiden Sami Peltomäen oli yhdeksäs tuloksella 73,31.

Pulli loikki toiseksi

Kaipolan Vireen Kristian Pullin kilpailukausi alkoi Rehlingenissä vastatuuleen sadesäässä. Hän sijoittui kolmiloikassa toiseksi tuloksella 15,70. Kilpailun voitti Saksan Jasper Martin, joka loikki 15,75.

– Yliastutuilla tuli hyviä yli 16 metrin hyppyjä, Pulli totesi.

Pulli käytti kilpailussa vielä lyhyttä 16 askelen vauhtia.