SUL lanseeraa uuden juoksutapahtuman

Perskindol Helsinki Street Run – vauhdikas katujuoksu keskellä kaupunkia

Suomen Urheiluliitto järjestää ensi kesänä Helsingin ytimessä aivan uudenlaisen juoksutapahtuman. Helsinki City Marathonin kanssa samana päivänä 15.8. juostava Perskindol Helsinki Street Run on reilun 17 kilometrin mittainen katujuoksu, jonka reitti noudattelee samana päivänä juostavan Helsinki City Marathonin reittiä.

-    Luvassa on uusi ja mielenkiintoinen juoksutapahtuma, joka tarjoaa reilun 17 kilometrin reitin ja toimivan huollon keskellä kauneinta ja vilkkainta Helsinkiä. Perskindol Helsinki Street Run starttaa kello 15.45 eli hieman maratonin lähdön jälkeen. Juoksijoille tämä takaa täyden Helsinki City Marathon -palvelun ja ennen kokemattoman tunnelman, HCM:n kilpailun johtaja Markku Haverinen vinkkaa.

- Perskindol Helsinki Street Run on mainio tapahtuma kaikentasoisille juoksun harrastajalle, tavoitteesta riippumatta. Rajatusta osallitujamäärästä johtuen kannattaa olla tarkkana, kun ilmoittautuminen avataan helmikuussa.

Perskindol-geeliä maahantuovan Harmonia Lifen toimitusjohtaja Sami Larste iloitsee uuden tapahtuman pääyhteistyökumppanuudesta.

-    Perskindol-geelin myynti on ollut jo vuosia nousujohteinen. Tuote on poikkeuksellinen kategoriassaan ja tahdomme nostaa brändin suuremman yleisön tietoisuuteen. Haimme tapahtumayhteistyökumppania vuodelle 2015, jonka avulla saisimme nostettua tuotteen tunnettuuden urheilevan väestön tietoisuuteen. Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumat sopivat tavoitteeseemme loistavasti. Juoksu on trendilaji ja Perskindol on juuri oikea tuote juoksijoille tehostamaan palautumista ja helpottamaan kipuja.

Perskindol Street Runin reitti ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet julkaistaan pian avautuvilla nettisivuilla. Siihen asti voit seurata tapahtuman uutisointia Juoksun ja Helsinki City Marathonin Facebook-sivuilla ja HCM:n netissä.