14-vuotiaiden ja vanhempien Sporttiturva, vakuutusnumero 06-21956

op_logo_oikea_musta.jpg

OSTA VAKUUTUS/LISENSSI

Urheilija
Olet hankkimassa yleisurheilulisenssin ja/tai Sporttiturvan.
SUL-OmaPalvelun kautta pääset hankkimaan ainoastaan Sporttiturvan jo olemassa olevaan yleisurheilulisenssiin tai yleisurheilulisenssin ja Sporttiturva vakuutuksen saman aikaisesti. Varmista, että seura ei jo ole hankkinut sinulle yleisurheilulisenssiä, sillä veloitamme palautettavista yleisurheilulisenssimaksuista 10 euron käsittelykulut. Jotta voit käyttää SUL-OmaPalvelua ota yhteys seuraasi. Pyydä seura tarkistamaan/sähköpostiosoitteesi ja asettamaan tietosi jäsenkortilta näytettäväksi SUL-OmaPalveluun.

Kirjautuminen SUL-OmaPalveluun
Valitse seurasi ja anna sähköpostiosoitteesi, jota käytät Seuran jäsen- ja lisenssirekisterissä. Hetken päästä saat tunnuksen, joka on voimassa rajallisen ajan. Pääset hallinnoimaan omia tietojasi ja hankkimaan Sporttiturvan ja/tai yleisurheilulisenssin.

Seura
Informoi urheilijoita/ohjaajia/huoltajia yleisurheilulisensseistä ja Sporttiturvasta. Varmista, että seurassasi tiedetään kuka vastaa yleisurheilulisensseistä ja seuran mahdollisista linjauksista niiden hankkimisessa. Luo järjestelmä, jonka kautta urheilijat/huoltajat/ ovat yhteydessä lisenssiasioissa. Kun urheilija on yhteydessä seuraan SUL-OmaPalvelun tiimoilta tai haluaa hankkia Sporttiturvan Avaa seuran jäsen- ja lisenssirekisterissä kohta, urheilijan jäsenkortti, tarkista näkymä ja varmista vielä sähköposti, jolla urheilija/huoltaja kirjautuu SUL-OmaPalveluun ovat yhtenevät.

A-vakuutus:
- 20 vuotta ja vanhemmat (s. 1999 ja aikaisemmin) Sporttiturva 120 euroa

B-vakuutus:
- 18-19-vuotiaat (s. 2000-2001) Sporttiturva 29 euroa

C-vakuutus:
- 14-17-vuotiaat (s. 2002-2005) Sporttiturva 20 euroa

Sporttiturva lyhyesti:

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena.
Esimerkiksi akillesjänne repeää ja polvi menees sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.
-  Hoitokorvaus 15.000 euroa jokaista äkillistä tapahtumaa kohti  - omavastuu 100 euroa, jokaista äkillistä tapahtumaa kohti
-  Haittakorvaus 30.000 euroa
-  Kuolinkorvaus 8.500 euroa
OP:n lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja sivulta op.fi ja OP:n palvelunumerosta 0303 0303. Sporttiturvan vakuutusehdot L1801.

Missä tilanteissa Sporttiturva on voimassa?
Sporttiturva on voimassa kaiken ikäisille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa
- ottelu/kilpailu/turnaus
- harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista
- kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

Loukkaannuin urheilukilpailuissa tai harjoituksissa

Sporttiturva on määräaikainen
Sporttiturva tulee voimaan 1.10.2018, kun maksat sen lokakuun 2018 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, jossa käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 30.9.2019.