27 suomalaista lauantaina olympiastadionilla

27 suomalaista lauantaina olympiastadionilla

Helsingin EM-kilpailuihin osallistuu lauantaina 30.6. lähes puolet Suomen joukkueen vahvuudesta: yhteensä 27 suomalaisurheilijaa. Heistä 16 kilpailee neljässä viestijoukkueessa ja 11 henkilökohtaisissa lajeissa.Aamukilpailut alkavat kello 11 ja niissä kilpailee 16 suomalaista, mm. miesten ja naisten 4x100 metrin viestijoukkueet. Iltakilpailut alkavat kello 19 ja niissä kilpailee 11 suomalaista, mm. miesten ja naisten 4x400 metrin viestijoukkueet.

Mainioon kuntoon tänä kesänä päässyt Niclas Sandells juoksee lauantain aamukilpailuissa miesten 1500 metrin alkuerissä ja niin ikään tänä kesänä ennätyksiään rikkonut Johanna Lehtinen naisten 1500 metrin alkuerissä. Joona-Ville Heinä edustaa Suomea 110 metrin aitajuoksun alkuerissä.

Aamukilpailuissa lisäksi Jere Bergius ja Eemeli Salomäki osallistuvat seiväshypyn karsintaan sekä Tanja Komulainen ja Sanna Kämäräinen kiekonheiton karsintaan. Molemmat seiväshyppääjämme ovat tänä kesänä jo ylittäneet ennätyksensä.

Seitsenottelija Niina Kelo jatkaa kahden vuorokauden mittaista kilpailuaan sekä lauantain aamu- että iltakilpailuissa. Illalla juostaan myös miesten ja naisten 4x400 metrin viestinjuoksujen alkuerät, joissa molemmissa myös Suomella on joukkue.

Sandra Eriksson kilpailee naisten estejuoksun finaalissa kello 19.55 ja Jarkko Järvenpää miesten 10000 metrin finaalissa kello 21.00. Iltamyöhällä kello 21.05 alkaa miesten moukarinheiton finaali, missä Suomea edustaa vuoden 2006 EM-kilpailuiden hopeamitalimies Olli-Pekka Karjalainen.

 

LIVE-Tulospalvelu

  • If Vahinkovakuutus Oy
  • Asics