Juoksukouluohjaajakoulutus

JUOKSUKOULUT 2015

Suomen Urheiluliiton Juoksu- ja maratonkoulut ovat liikuttaneet suomalaisia juoksun harrastajia lähes 10 vuoden ajan yli 60 yleisurheiluseurassa.

Nyt konsepti muuttuu ja yhdenmukaistuu. Jatkossa uusi Juoksukoulu-konsepti tarjoaa seuroille valmiin toimintamallin harrasteliikunnan toteuttamiseen JUOKSUKOULU-nimen alla.

Samalla myös Juoksukoulujen koulutus muuttuu. Tulevaisuudessa Suomen Urheiluliitto kouluttaa seurojen juoksukouluvetäjistä Juoksukouluvalmentajia.

Koulutus on neliosainen. Koulutus sisältää kolme lähijaksoa ja yhden etäjakson. Lisätietojan koulutuksesta antaa Markku Haverinen (markku.haverinen@sul.fi)

Varmista seurasi paikka ja mukanaolo Suomen suurimmassa Juoksukoulussa. Juoksukoulujen merkitys seurojen varainhankinnassa on merkittävä.

Koulutus on tarkoitettu kaikille yleisurheiluseuroille, jotka suunnittelevat tai jo järjestävät Juoksu- ja Maratonkouluja. Vuodesta 2015 alkaen Suomen Urheiluliiton virallisia Juoksukouluja voivat järjestää kaikki liiton jäsenseurat jotka ovat osallistuneet koulutukseen ja hankkineet ”Juoksukoululisenssin”. Lisenssin vuosittainen maksu on 100 euroa ja se oikeuttaa käyttämään kaikkia SUL:n Juoksukoulumateriaaleja.

Koulutus on avoin kaikille SUL:n jäsenseuroille.  Koulutuksen hinta on 30 euroa / henkilö. Hinta sisältää marraskuun kiertueen koulutuksen ja seurakohtaiset edut. Lisäksi jokainen koulutukseen osallistuja saa JUOKSUKOULU valmentajapaidan, joka on ASICSin pitkähihainen tekninen paita. Maksuohjeet ovat ilmoittautumisvahvistuksessa.