Yleisurheilua opettajille

H-hetki on Suomen Urheiluliiton lasten yleisurheilua tukeva ohjelma, jonka avulla haluamme edistää lasten hyppäämistä, heittämistä ja juoksemista koulun toimintaympäristössä. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa liikunnallisten yleisurheiluhetkien, aktiivisen koulupäivän ja elinikäisen liikunnan harrastuksen luomisen kautta hyvinvoivaan huomiseen.

Hyppää, heitä ja juokse – avaimet perusliikuntaan
Kaikki alakoulujen opettajat voivat liittyä mukaan H-hetkeen. H-hetki on opettajille maksuton. H-hetken kautta olet eturivissä saamassa uusinta tietoa kouluyleisurheilun opettamisesta, innostumassa ja kokeilemassa kanssamme uutta. Erilaisten tuntimallien, ratojen, vinkkien ja ohjeiden avulla toteutat laadukkaita yleisurheilutunteja, -treenejä ja -hetkiä. H-hetken yhtenä yhteistyökumppanina toimii Terve Koululainen hanke, joka on puolestaan tuottanut paljon helposti hyödynnettävää ja lapsentajuista materiaalia opetukseesi lapsen terveellisestä elämästä. H-hetken jo julkaistuja materiaaleja pääset lukemaan tästä.

H-hetki huipentuu joka kevät yleisurheilun Hese-piirikisoihin, jossa kisaillaan joukkuein juosten, hyppien ja heittäen. Jos kiinnostuit myös Hese-kisasta, lue lisää tästä.

Lisää supersuosittuja Voitto Onnisen ratojen rakennuskortteja saatavilla taas, liittymällä H-hetkeen lukukaudelle 2016-2017!
Viime kaudella uudistimme suosittuja Voitto Onninen ominaisuusratoja. Uudet radat on tarkoitettu sinunkin käyttöösi ja pääset tutustumaan niihin täältä. H-hetkeen liittyjä saa tervetulopaketissaan kansion, josta löytyy nämä radat värillisinä kuvina ja lohkottuina osiin ns. radan rakennuskorteiksi. Radat ja rakennuskortit toimivat kätevinä apuina liikuntatunnilla ja niillä yhdistelet ja muuntelet Voitto ratoja ryhmän ja tilanteen mukaan loputtomasti. Uusia kortteja on taas julkaistu! Pysy siis mukana H-hetkessä ja hanki koko korttisarja!

Liity siis sinäkin H-hetkeen nyt! Ohjeet H-hetkeen liittymiseen tästä. H-hetki on maksuton kaikille opettajille!

Liittymällä H-hetkeen saat:

  • Liittymislahja opettajalle: Voitto Onninen yleisurheilunratakortit ja yleisurheiluradan painetut rakennuskortit osa 2., sekä säilytysrenkaan niille
  • Liittymislahja oppilaille: Treeniviivotin
  • Yleisurheilun Kouluextra -lehden
  • H-hetki ja Hese-kisa esitteen
  • Sähköpostiisi viisi kertaa lukukaudessa ilmestyvän H-hetki uutiskirjeen

Huom! Pääsääntöisesti jokainen ilmoittautunut opettaja saa paketin. Mikäli kuitenkin samasta koulusta ilmoittautuneita opettajia tulee useampia, lähetämme olemassa olevien materiaalien riittävyyden mukaan, kyseiselle koululle tarpeelliseksi katsomamme määrään materiaaleja. 

Lisätiedot ja kyselyt: Suomen Urheiluliitto, Tiina Haapanen, tiina.haapanen(a)sul.fi , 050-301 1372

hhetki-logo2017.png